Telefon:+36 70 292 74 87
E-mail:nagy.istvan@citypark.hu

Gyakran Ismételt Kérdések


Kezelő nélkül, csak a munkagépet szeretnék bérelni. Van rá lehetőség?

Nincs. Gépeinket kizárólag csak a saját gépkezelőink kezelhetik.


Hol vállalnak munkát, merre van a működési területük?

A fő működési területeink: Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Délegyháza, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Budapest, Ócsa. Igazából Dunaharaszti 25 kilométeres körzete.


Hogyan kapok árajánlatot?

Minden munkára egyedi árat adunk. Telefonon vagy e-mailben kérünk információkat az adott munkáról, szükség esetén van lehetőség helyszíni felmérésre is és a felmérés, illetve az elmondottak alapján kalkulálunk.


Szükséges a helyszíni szemle?

Nem feltétlenül. Elég a helyszínről pár fotó. (e-mail, mms, Viber, Messenger, videóhivas...) Bonyolultabb esetekben természetesen kimegyünk a helyszínre és mérünk.


Milyen információk szükségesek az ajánlathoz?

 Víz-, csatorna-, elektromos kábelárok, alap: szélesség, mélység, hosszúság megadása. Tereprendezés: hány négyzetméter a terület?


Medencét szeretnék építeni. Tudnak benne segíteni?

 Igen. Itt kérdés a medence mérete, fontos, hogy a kivitelező adjon tervet, ami alapján dolgozhatunk, vagy tudjuk, hogy a medence méreteire mennyit kell körben ráhagyni? Mekkora a gépészeti akna? Mi lesz a kitermelt földdel? A kitűzés a megrendelő feladata, a többi a mi dolgunk.


El tudják vinni a kitermelt kiszoruló földet?

Igen. Önnek semmi dolga nincs, nem kell konténert rendelni, mindent mi intézünk.


Szükséges területfoglalási engedélyt kérnem a konténerekhez?

Nem szükséges. A szállítást általában saját autóinkkal oldjuk meg.


Milyen széles helyen férnek el a gépek?

A legkisebb kotrónk 72 cm széles, így 1 méteres kiskapun vagy egy bejárati ajtón gond nélkül befér. A minidömperünknek minimum 1,1 méteres nyílás szükséges.


Házalapot szeretnék ásatni. Mi a teendőm?

Alapnál a kitűzés a Megrendelő feladata, illetve célszerű az alapot mésszel vagy lisztel kiszórni, így ki lehet küszöbölni a hibákat. Árajánlathoz megkérdezzük az alap hosszát, szélességét, mélységét, illetve, hogy hány törés van az alapban.


Vízvezetéket vagy elektromos kábelt szeretnék fektetni, de nem tudom, hogy pontosan mikor jön a szaki. Ki tudják ásni az árkot?

Igen. Ilyenkor általában kiássuk a munkaárkot, kollégánk segít beemelni a kábelt vagy vízvezeték csövet, majd elvégezzük a föld visszatöltését. A rákötési pontokat nyitva hagyjuk, így ha megérkezik a gépész vagy villanyszerelő kolléga, akkor el tudja végezni a kötéseket és csak a kötőgödröket kell visszatemetni kézzel.


Épületen belül aljzatbetont kellene feltörni, és még földet is ki kell termelni. Megoldható gazdaságosan?

Igen, megoldható és természetesen jóval gazdaságosabb, mint kézzel. Minden gépünkhöz van bontókalapács is, így a bontás jóval olcsóbb és gyorsabb, mint kézi erővel. A munka elvégezhető, a bontást, kihordást és elszállítást is el tudjuk végezni optimális gépparkunknak köszönhetően.


Csak egy kis melléképületet vagy garázst szeretnék elbontani. Nem kis munka ez önöknek? Tudnak róla befogadó nyilatkozatot adni?

Nem! A kis munkákat is megbecsüljük. Kis melléképületet is elbontunk, illetve akár több emeletes épületeket is, természetesen befogadó nyilatkozattal.


Azonnali kezdéssel, vagy másnapra tudnak munkát vállalni?

Az aktuális leterheltségünktől függ, de általában 3-5 napon belül el tudjuk végezni a megrendeléseket.


Csak 1-2 órás munkára lenne szükség, tudják vállalni?

Kizárólag Dunaharasztin van rá lehetőség.


Térburkolatot szeretnék építeni. Milyen munkákban tudnak segíteni?

Térburkolásnál az alapgödör kiemelésében, a kiszoruló föld rakodásában, akár a régi burkolatok bontásában és elszállításában, a teherviselő és ágyazati rétegek beszállításában bedolgozásában és tömörítésében úthengerrel.